SANTORINI GRONINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3008 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Santorini Groningen. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 21:29 Weer heerlijk genoten van hele goede pasta. Ondanks het heel erg!! slechte weer werd het eten kokend heet bezorgd. Dank!
26 sep 2022 om 21:31 Heerlijk zoals altijd!
26 sep 2022 om 11:14 Inmiddels was dit de 5e of 6e keer dat wij bij Santorini bestelden, en weer erg tevreden! Eerdere keren kon de bezorging wel eens even duren, nu supersnel. Volgens website 45 min maar na 35 min stonden ze er al. Top eten, geen slappe hap! Super.
25 sep 2022 om 20:41 Ik heb 2.5 uur(!!) gewacht en een ijskoude pizza gekregen... Eén keer en nooit weer. Belachelijk!
24 sep 2022 om 19:33 Eten was heerlijk, lekker warm. Salads was erg lekker, net zoals de rijst die erbij zat.
24 sep 2022 om 8:37 The expected delivery time was 61 min, they arrived over 20 min late.
23 sep 2022 om 20:45 Het eten was lekker en warm, maar een bezorging van bijna twee uur was het niet waard. Je zit de hele avond op je eten te wachten, we waren veel te laat voor een afspraak. Niet weer.
23 sep 2022 om 19:06 Lekkere pasta en snel en warm bezorgd
20 sep 2022 om 12:09 Het was weer heerlijk, zoals we altijd gewend zijn! Goudgele pizzabodem, goed belegd! Spareribs ook prima!
19 sep 2022 om 20:59 Eten is goed. Bezorgtijd niet conform afspraak
18 sep 2022 om 21:13 Bezorgtijd was 120 min later. Had om 18:04 besteld en even over 20:00 werd het bezorgd, vriendelijke bezorger, hij vertelde dat het erg druk was waarschijnlijk door de regen, dan word er meer besteld. Eten was heerlijk, daar heb ik van genoten.
13 sep 2022 om 19:57 Had om 16.00 besproken voor 17.45 en op die tijd werd het ook bezorgd. Heerlijk gegeten!